Nyt on valloitettu Lauttasaaren Novita-tehtaanmyymälä. Ensin hetken väärillä rakennuksilla harhailtuamme löysimme poikaystäväni ja hänen äitinsä kanssa perille.
Liike oli pieni, mutta silti sinne mahtui paljon kaikkea. Ihania värejä ja lankoja! Etsimäni mohairkin löytyi (roosan värinen kid mohair), tosin valinnanvaraa ei ollut kuin tuo yksi väri. Ei se mitään, rakastan sitä väriä :D

204261.jpg

Siinä ne on kaikki. Ostokset maksoi n. 24e, johon sisältyi bambupuikot 10e (!!!!, kallista, mutta minkäs teet kun halusin pian bambuiset ja novita oli ainoa liike jossa käytiin :/) 2x vihreää Jussi-lankaa 1,50e/kpl, Kid mohair 2,50e/kpl, Nallea sukkia varten 3,70e/kpl ja sekakerä woolia (300g) n. 3e. (Kilohinta oli 8,40, ei paha sekään.) vähän ehkäpä koolaustarkoituksiin ;) Kuvassa on woolia 100g, loput 200g oli kerinnässä niin eivät sitten päässeet mukaan.

204262.jpg

Tässäpä vielä kuva woolista kerittynä. Välillä siellä on tuollaisia pieniä ja ärsyttäviä hukkapätkiä, mutta tulee ihan keriäkin kyllä. Takana itse blogittaja ;)