... Ja vallan ihana onkin, nimittäin alpakka! :)

238035.jpg

Nämä suorastaan huusivat Menita Outletin hyllyllä että "ottakaa meidät, ottakaa meidät!" siippa olis vielä ostanut mulle kymmenen kerää tuota valkoruskeaa jos olisin halunnut (Olis maksanu 30e) mutta kaks kerää riitti alkuun. :) Etualalla olevat siis 3,50e/kpl ja Dropsin alpaca 4,20e/kerä. Alpakka - niin kuin Menita Outlettikin - ovat uusia tuttavuuksia.
Menitaan löydettiin poikaystävän kanssa melko helposti. Liike oli ihanan iso ja täysi :) Paljon ihanaa lankaa mitä jäi hyllyyn vähäisen rahamäärän vuoksi. Lett-lópia olisin halunnut ainakin, mutta pitää ens kerralla ostaa sitä sitten. Sisua ja Austermann Steppiäkin olisin halunnut, mutta nekin ens kerralla. Hui kun tulee pitkä ostoslista. Addin bambuisia pyöröjäkin katselin vähän 22cm pyöröt mielessä, yhdet lyhyet löysin, maksoivat 9e, mutta en sitte ostanut ku en ollut varma että onko ne oikeat.
Aivan ihana valikoima oli vielä neulelehtiä ja -kirjojakin. Pakko saada se sukkasillaan-kirja!

Alpakka on ihanan pehmeää! Silittelin poskeani näillä kerillä koko automatkan takasin Soukasta Matinkylään. Tässä ne on vieläkin vieressä että voi rapsutella. Raukat eivät vaan tiedä miksikä haluaisivat isona tulla. Sininen vähän mietti jos haluaisi tulla kämmekkäiksi, mutta toisaalta haluaisi taas kauniiksi pipoksi. Vaaleilla alpakoilla ei ole vielä hajuakaan mitä heistä isona tulee.

Nyt kysynkin teiltä, olisko tiedossa jotain kivoja ohjeita tai ideoita että mitä vois tehdä 100g alpakkaa? Rohkeasti kommenttia laittamaan, ihan mitä tahansa :)

238034.jpg
Prismasta vielä tarttui pari viikkoa sitten mukaan 1 kerä keltaista, 1 kerä vihreää ja 5 kerää (yks kerä jo meneillään) v.sinistä seiskaveikkaa. Olivat prismassa tarjouksessa 2,80e/kerä (?) ja tosiaan tuo sininen on poolopaitaani varten, keltainen yhdessä mustan veikan kanssa on muotoutumassa sukiksi ja vihreä vielä miettii kohtaloaan. :)

Isoveli Coloriakin tuli ostettua tässä yks päivä ihan puhtaasti heräteostoksena, ja pari päivää ahkerasti neulottuani huomasin, että 100g kerä oli muotoutunut
villin värisiksi lapasiksi, ihan huomaamatta. ;) Mutta kivat lapaset tuli, kuvaa joskus kun jaksan kuvailla!