Vähän ku olis tupakkalakossa mutta polttais (itsehän olen lopettanut vuosi sitten), yhtä syyllinen olo. :) No, ilmoitin kuitenkin jo LL:n liiderille että näin kävi ja minut voi unohtaa arvonnasta. Poistin napinkin.
Tänään kävin kaupungilla ja mukanani oli 20e (mitä ei olis varmaankaan pitänyt olla.. ;)) kävelin ensin wetterhoffille. En oo ees tiennyt että omassa kotikaupungissa, Hämeenlinnassa, on sellanen paratiisi! Tai siis.. tiesin kyllä että wetterhoff on, mutta kuten jo irkissä mainitsin, oletin, että siellä on yks nuhjunen lankakoppa missä on jotain vielä nuhjusempia lankoja. No, siellä oli kaikkea muuta. En viitsi nyt hehkuttaa sitä loistoa tässä, jokainen menköön itse paikan päälle tiirailemaan ;) (Sivilla, tuukka, maija ja mohair lux <3) ieltä tarttui mukaan punainen mohairlanka.
Seuraavaksi suuntasin Hämeenlinnan toiseen lankakauppaan, Lanka Filppula-Virtaseen. Liike oli vähän tunkkainen ja pieni, mutta valikoimaa oli yks seinällinen kuitenkin. Sieltä ostin vihreät Kitten Mohairit ja On-linien ihanan sukkalangan.
Viimeisenä oli vuorossa kolmas lankakauppa. Nappitupa & Nappis. Valikoima oli todella pieni, mutta oli kuitenkin hippy-tyylistä lankaa, ihan peruslankoja (ihanissa väreissä) ja kitteniä täällä myös. Nappiksesta tarttui vielä heräteostoksena mukaan ihanan sininen mohair-kerä ja näin oli viimeinenkin 3,50e pistetty tästä kakskymppisestä menemään.

Eikä kaduta :) Sitten vähän kuvaa:

208159.jpg
Koulukirjoja ostaessani tarttui mukaan vielä "Hetaleita poropeukaloille" niminen kirja, joka tosiaan sopii minulle kuin nappi silmään. ;) Hyvän yksinkertaisia ohjeita ja hyvin selitetty.

Vielä loppukevennyksenä kuva äidin neuleurasta ja mitä se jätti jälkeensä (Äiti on niin kiireinen ettei ehdi enää neuloa) :

208160.jpg

Ihanan jämälankakorin minulle, vaikka osa ei niin jämiä olekaan. :)