Heips! Jotain on nyt taasen tullut valmiiksikin. Viikonloppuna tuli pooloneuleen takakappale valmiiks, mutta unohdin kuvata sen. Mikähän mahtaa olla lämmintä, karvaista, ihanan pehmeää ja näyttää tältä:

254182.jpg

No alpakka tietenkin! :)

254186.jpg
Lanka : Schachenmayr Alpaka
Määrä : 50g
Aika : päivä per ranneke, eli nopeasti tuli :)

Ja tuo rannekkeiden pituus kuvaa hyvin myös mun tapaa tehdä asioita ja elää.. Vähän sinne päin, mutta kuitenkin niin, että tuote täyttää funktionsa ja tekijä on tyytyväinen :) Ja tuo toinen ei ole oikeasti ihan noin lyhyt, se vaan ei ollut niin istunut käteen kuin tuo toinen.
Alpakka oli aivan ihanaa ja jämäkkää neuloa, ja nuo ovat unelmanpehmeät ja superlämpimät!

254203.jpg
Vielä näkymä toisin päin.

Eilen kävin myös yhden ystäväni, joka on myös innostunut neulomaan, kanssa Wetterhoffilla lankaostoksilla. Rahaa oli 10e (ja mielen perukoilla muistin myös omat n. 6kg lankavarastoni kotona..) joten sillä piti pärjätä. Olen käynyt Wetterhoffilla useamminkin, ja erityisen kivaa on paikan omat langat. Mukaan tarttuikin paksua pirkkaa, joka oli -20% alennuksessa. Maksoivat 11,30e yhteensä. Näistä vois tulla joku kiva slipoveri tai joku, en oo vielä ajatellut mallia. Jos päätän tehdä takin, käyn kipaisemassa vielä muutama sata grammaa lisää. :)

254204.jpg

Kivan väristä, eikö. :) Nyt kello lähestyy uhkaavasti viittä, joten on päivittäisen neulontatuokion paikka. Emmerdale ja Kauniit ja Rohkeat tulee katsotuksi joka päivä, vaikka itse ohjelmat eivät niinkään kiinnosta, mutta tuntuu olevan päivän tuottoisinta aikaa tuo klo 17-18. Tällä hetkellä pakerran valmiiksi serkkuni pojalle lupaamaani pipoa. Pipon teen punaisesta Novitan Sukkis-langasta (siks ettei vaan kutita) ja kun se on valmis, ompelen siihen spiderman-kuvan. Siis ihan sellaisen silityskuvan, en ole itse taiteilemassa  :) Herra on kova spiderman-fani, katsoo mitä hän siitä pitää. Toivottavasti tykkää. :)