Kesäloma (taino, loma ja loma) se koitti tännekin vihdoin. Lukion toinen vuosikurssi on nyt pulkassa ja katseet kohti abivuotta. Nyt olen abiturientti ja alle puolen vuoden päästä kirjoitan keskipitkän ruotsin.

Noh, se koulusta, on täällä kiinnostavampiakin asioita, nimittäin lankaa! Isoäidinneliöitä olen väsännyt mandarin petit-langasta laukkua silmälläpitäen.


630590.jpg
Keltainen lanka ei ole mandarinia, vaan jotain äitini vuosikertapuuvillaa.
630591.jpg
Siinä suunnitelma. Kassinkahva(t) Novitan. Tarkoitus olisi virkata neliöt (päättelyn jälkeen, eiihh..) mustalla langalla yhteen ja laittaa joku kiva vuori ja vetskari/neppari.

Oliviat oli tällä kertaa Anttilassa tarjouksessa 1,90e/kerä. Oli pakko käydä ostamassa kun viime Olivioille kävi huonosti (katso postaus jossa kerrotaan liian isosta topista)! Toppi kuitenkin välttyi purkutuomiolta ja matkustaa piakkoin kummitädille asustelemaan hyvään kotiin.

630592.jpg
Mukaan tarttui myös jonkinmoisessa tarjouksessa olleet Tennesseet. Tarkoitus oli ensin väsätä nuistakin isoäidinneliöitä, mutta tein kokeilun eikä ollu hyvä. Ei sitte yhtään. 200g vaaleanpunaista, 200g vihreää ja 200g beigeä, ihanaa!