Moikka moi,

Taas tulee kuvaton postaus teidän ikäväksenne, mut ajattelin käydä pikaisesti vaan kertomassa että miten menee kun kohta pitää taas pyyhältää tunnille. :)
Tiistaina kotiini tarttui koiranulkoilutusreissulta Suuren Käsityölehden (Vai kirjotettasko se Suuri Käsityölehden? Hmm..) Neule-ekstra, 103 mallia. Innoissani sitä menin kotiin selaamaan ja löytyipä sieltä paljon kaikkea mitä pitäis toteuttaa!
Perjantaina ja lauantaina olis sitte luvassa vihdoin se pk-seudun lankakauppareissu kun sitä ei poikaystävän saamattomuuden ( :D ) vuoksi viime viikonloppuna tehty, ja kyllä muuten harmitti. Edelleen se fifi2-mohair hakusessa, ja voishan sitä jotain muutaki lankaa ostaa marinoitumaan nytku olis suunnitelmia.
Lauantaina mennään poikakaverin ja poikakaverin äidin kanssa joko sieneen tai Hattulaan (eli siis ihan Hämeenlinnan, kotipaikkakuntani, viereen) maalais- ja alpakkatilalle katsastamaan että millaisia ne neulojan suosikkieläimet onkaan.. ;) Saa nähdä tarttuuko sieltä paikan päällä oman tilan alpakoista tehtyä lankaa mukaan.
Eilen aloitin tampereelle pelimatkalle lähtiessäni villasukat 7veikan moniraitalangasta (puna,oranssi,sini,violetti). Ohjeena stitch'n'bitch. Saa nähä miten menee ku en oo koskaan ennen sukkia tehny.