Nyt se sukkainnostus nosti päätään uudelleen.. Hyydyin hieman Socktoberfestin puolivälissä, mutta nyt olen taas innostunut uudelleen. Esittelyssä vielä toistaiseksi parittomat ja päättelemättömät sukat molemmat seiskaveikan raitalangoista.

272693.jpg

Laastarijalkasukka on 7v-jättiraitalangasta ja sininen sukka 7v raitalangasta. Nämä on molemmat neulottu 2,5 mm puikoilla, aikaa kulunut ehkäpä 5h per sukka ja lankaa kulunut ~40g sukkaa kohden.. Isoraita tulee itselleni ja tuo vähän isompi sininen tulee sitten äidilleni joululahjaksi. Kerrankin 
Onnistuin kunnolla sukkien teossa! Oma sukkani nimittäin istuu kuin nakutettu, joten päätin nimetä sen "hyvän mielen sukaksi". :) Toivottavasti äidin sukka istuu myös yhtä hyvin. Kantapää D:n äidin opettama, ja kärjen kavennus Sädekavennus a'la Ulla.

Ullasta puheen ollen, aivan ihana tuo uusi "lehti"! Eniten ihastutti Pinjan pipo ja lapaset, aivan IHANA kuvio! Pakko tehdä tuo pipo! Oliskohan petrooli tai viininpunainen wool tai viininpunainen 7v hyvä lanka tuohon, uskoisin. Pitääki kokeilla heti.

Suunnitteilla myös vihreästä Jussi-langasta tuollaiset samanlaiset perussukat 10v. pikkuveljelle ja Fifi sinisestä Drops Alpacasta. :)

Myös poolopusero edistyy hyvin. Lankanahan oli siis samanvärinen kuin kuvassa, mutta 7v joka on esitelty alempana. Valmiina takakappale, hiha ja 1/4 toisesta hihasta. Kummeksuttaa vaan
kun ohjeenmukaan hihoista tulee kamalan lyhyet, kuuluuko olla näin?