Otsikosta voi saada sellaisen kuvan että oon saanut jotain aikaseks.. No, ehkä on niinkin, mutta itestä tuntuu vieläkin että joku junnaa. Tänään tuli taas uutta tuulta tähän harrastukseen kun harjoittelin palmikoiden tekoa.

346826.jpg346829.jpg
Silmukoita on 40, puikkoina 3mm ja lankana tuttu 7v. Tekniikkana oli 2krs resoria, 2krs oikeaa, *2 nurin, palmikko 6 (3-3, ensimmäiset kolme apupuikolle ja taakse) ja 2 nurin*, 3 krs oikeaa, toista *-*, 3krs oikeaa, toista *-* ja näin jatkuu, lopetus samoin kuin aloitus, mutta tietenkin eri järjestyksessä ;)

Tästä tuli kiva, vaikka tarkotus oli olla ihan vaan "malliputki". Oon pitänyt tätä ranteessa tän päivää ja tää tuntuu just kivalta! Vois tehdäkin näitä useamman, vähän pidempiä vaan. Samalla tulis harjoteltua tuota ihanan kaunista palmikkokuviota, vielä se on vähän hakusessa :)

Lisääkin on valmistunut (oijjoi!) :

346818.jpg

Lapaset poikaystävälle. 48s ja puikkoina oli ne tutut 3mm. Punainen lanka on itse koolaamaani pussi-nallea novitan tehtaanmyymälästä, tuli aika kivasti nuo raidat! Mustasta langasta ei tietoa, epäilen kyllä että sekin on nallea, ainakin paksuudeltaan jos ei muuten. Vähän se tuntui kyllä akryyliselta neuloa :/

Ja tein minä muutakin. Monen muunkin tavoin hurahdin calorimetryyn, mutta tyydyin ohjetta selatessani tekemään siitä oman versioni.

346812.jpg

Ja tadaa, uusi lenkkihuivi on valmis! Peittää kivasti korvat ja lämmittää. Huivi on tehty niin, että aloitin 6:lla silmukalla, jolla syntyi kiinnitysnarut. Sitä kun oli tehty n. 6cm, niin 8 kerroksen aikana levensin niin, että huivista tuli niin leveä kun se on kuvassa, ja samat sitten huivin toisessa päässä. Ensin se kuprusi reunoista tosi pahasti, mutta kun höyrytin sen, tuli siitä oikein hyvä.

Lankana Saksasta ostamani regia 4-fädig ja puikkoina tutut ja turvalliset 3mm.

Loppukevennyksenä vielä bloggaaja itse ottokoiran kanssa (otto ei ole suinkaan koiran nimi, se on ottokoira siksi, että majailee hyvin usein meillä hoidossa koiran omistajan, serkkuni, ollessa missä lie ;) ei se mitään, koira on hyvin ihana tapaus!) Otus nimeltään. :)

346853.jpg