Moiks pitkästä aikaa taas!

Täällä on koeviikko meneillään ja sen huomaa.. Neulomaan ei ehdi millään ja se vasta ressaa! Onneks tänään on lukuvuorossa biologia ja bilsan kirja on siitä hyvä että se pysyy auki pöydällä ilman käsiä, eli JEE, samalla voi neuloa! :D (okei oon mä pitänyt kyllä virallisen emmerdale&kaunarit-hömppäneuletuokion joka päivä).

Tässä on mun kokeisiinlukupöytä parkkeerattuna olkkariin sohvan eteen :

494051.jpg
Novelle frissiä (omena <3), piparminttukarkkeja, puhelin, bilsankirja (solu ja perinnöllisyys, aargh!), bilsanvihko ja epämääräinen möttö.. Kuka arvaa mitä tekeillä ja mistä langasta? ;))

No novitan olivioista tietenkin! Ja tekeillä on kesätoppi Novita 2/07 ohjeella.

494052.jpg
Eiks siitä tuukin ihana! Puikot 2,5mm 80cm pyöröt.
494054.jpg
Tässä vielä sumee kuva siitä mallista. Ite teen kyllä raidat niin, että ku ohjeessa on 10krs per väri, niin teen 12krs sinisellä ja 8krs valkoisella koska valkosta lankaa tais olla 50g vähemmän. Olivia on ihanaa neulottavaa, en oo ennen neulonut mitään puuvillaa tai bambua yms. Vaan pehmeitä ja villaisia tai akryylisiä ;) Mutta tää on kiva, pehmyt ja vilponen. Ensin lanka ärsytti kun se oli niin säikeistä että oli vaikeeta neuloa kun en ollut tottunut, mutta nyt sujuu jo ihan normaaliin tahtiin.

494053.jpg
Sitten marssin kirpparille ja sieltä löytyi kilo vanhaa suuren käsityölehden puuvillaa! Hinta oli 10e ja sehän lähti mukaan sitten.
494095.jpg
Ihanaa lankaa ja aika kiva kierre tuossa. Puuvillasta syntyy:
494055.jpg

Voi hitsi, unohdin kuvata florica-kietsua. Siinä on siis osat i-cordia vaille valmiina, hihoja pitää vielä modata, olin sählännyt kavennusten kanssa ja hihoista tuli liian pitkät, niitä vielä puran hetken ja sitte on valmis. Takakappale + etukappaleet on jo ommeltu yhteen ja hyvin mahtuu. Florica on ihana lanka!