Paljon on taas tapahtunut. SNY:n syyskuun pakettikin on jäänyt kokonaan esittelemättä kaiken keskellä! Mutta nyt korjataan se tilanne :) Eli siis, SNY lähetti ihanaisen paketin minulle syyskuussa :

My secret knitting pal sent me a wonderful packet in september.

949340.jpg
Ihanaa mohairia 150g ja nallekarkkeja. Mukana oli myös pussi urheilujuomajauhetta, mutta ryytyneenä karateharjoitusten jälkeen join sen jo. :)) Kyllä maistui, kiitos SNY! Kuten jo mainitsinkin, taidan tehdä mohairista huivin salomoninsolmuilla, pitää vaan vielä opetella tekniikka. :))

Lovely mohair, I thought to make a scarf of it. Some sweets and there were also Dexal-sport drink but I already drunk that. It was a lovely surprise after my karate training.

Sitten neulomisiin. Peruslapaset pikkuveljelle Novitan Isoveljestä. 40s 10s/puikko ja peukalokiila.

Then to my knits. Basic mittens to my little brother, yarn is Novita Isoveli. 40 loops.

949327.jpg

Lapaset itselle Dropsin Alpacasta. Langasta jota sain poikaystävältä jouluna, jo oli aikakin neuloa sitä. Silmukoita 36 ja puikot 2,5mm bambut.

Mittens to myself of Drops Alpaca, the yarn, my bf bought me for last christmas. 36 loops and 2,5mm bamboo-needles.

949326.jpg

Sitten kassi Novitan Mambosta ( <3 ), puikot 6mm muoviset, ohje on Novitan uusimmassa se vihreä Mambo-palmikkokassi. Kahvat Novitan.

949324.jpg

Ja sitten vielä hieman eilisiä lankashoppailuja. Eksyin Kampin anttilaan matkallani kotiin, sielläpä oli ihanaa Rose-mohairia myynnissä, aivan ihanaa. Vähän sellasta paksumpaa ja ihania värejä, oli pakko ostaa kun oli 2e/kerä.

949323.jpg

Floricakin oli 2,30e/kerä tarjouksessa, joten ajattelin sitten yhdistella mohairin ja florican ja tehdä pehmoisia pipoja. Punainen pipo onkin jo puikolla, ihana tulee.

EDIT Meinasin tehdä tälle oman postauksen, mutten sitten viitsinyt, joten liitän tähän.

Found you!
You signed up on Yesterday
You are #38314 on the list.
16835 people are ahead of you in line.
251 people are behind you in line.
55% of the list has been invited so far
949964.jpg