Nimittäin Villa Mokassa, joka on täällä hämeenlinnassa. Aivan ihanan näköinen, pieni ja idyllinen lankakauppa jossa oli ihana valikoima, suosittelen todella. Sieltä löysin juuri tarvitsemani, kiitosta myös ystävällisestä ja asiantuntevasta palvelusta. :) Mukaani tarttui pienen mietinnän jälkeen Sandnesgarnin Alfaa slipariin. Mukaan tarttui myös neulemerkkejä kuten kuvasta näkyy. :) Koska ruotsini lähtee Eximiana YTL:aan, annoin itselleni luvan vähän shoppailla lankaa.

I visited new yarn shop here in Hämeenlinna today. It was soooooo nice and warm and I loved the yarns there were. So lovely, I'm sure I'll visit there again! I also bought some yarn, of course. Sandnesgarn Alfa for my slipover. Because I did good work on my final exam of swedish I let myself to buy a little yarn.. ;)

955296.jpg

Sitten esittelen vielä pipon jonka tein. Yhdistelmänä nyt se florica + rose-mohair. Aivan ihana yhdistelmä oli kyllä. Ehkä tykästyin Alfaankin sen takia, että paksua ja 85% villaa ja 15% mohairia.

955297.jpg
Puolukkapipo
Malli :
Oma. 80s 10/puikko, 5krs joustinta, ja sitten noita palluroita niin, että
 O                             O            O         O
                                       
                                        O                O                          O            O
                                                
                                 O               O             O                          O
muodostuu tällainen kuvio. Eli joka toisella puikolla kolmio "päällään" ja joka toisessa normaalisti. Tulipas hankala selitys. :)
Puikot : 3mm metalliset pyöröt