Heipsan taasen, hetki piti odotella että sai blogattavaa, ja nyt kun sitä on niin sitä myös on! :) Joten aloitetaanpa sitten.

Valmistunut: veljen sukat

312244.jpg
Viininpunaisesta seiskaveikasta, josta piti tulla sukat itselleni. Menekki n. 100g ja puikkoina 3,5mm bambut. Hui! Olen tottunut neulomaan 2,5mm mutta hyvin nuokin sopivat kun oma käsialani on melko tiukkaa. Aikaa kului n. 5 tuntia eli pikaiset sukat olivat tosiaan. Näyttävät kovin mörvelöiltä, mutta ovat hyvät jalassa. Huomenna perhepotretti tekemistäni sukista kun saadaan vielä äidinkin joululahjasukat saajansa jalkaan pakettien avaamisen jälkeen (tosin lahjayllätys paljastui äidilleni, perkele kun oli mennyt lukemaan blogiani!)

Sitten Berliinin reissuun. Reissu oli aivan ihana ja joulutorit mitä upeimmat

312234.jpg
 
Tuollaisia maistiaisia löytyi sieltä, IHANIA. Ja maistui niiiiin hyvälle. Löytyipä tuolta muutakin kuin suuhun pantavia, nimittäin lankaa!

312235.jpg
(ja nuohan ei ole mitään novitan seiskaveikkoja ;))

312236.jpg

Tämä kauppa oli joku käsityö- ja kangaskauppa KaDeWe:n vieressä, tais olla joku Idee nimeltään. Myös alexanderplatzilla oli lankakauppa, tosin vähän pienempi. Myi paljon opalin ja regian sukkalankoja. Siellä oli 300g kokoisia opal-keriä tarjouksessa 10e / kerä :)
Tarttuihan sieltä mukaankin jotain:

312240.jpg

Saksaväriregiasta tulee sukat tai lapaset tai vaikka molemmat itselleni (olen hyvin pienikokoinen) ja värikkäästä regiasta joko 4-vuotiaalle sukat tai ranteenlämmittäjät minulle. Ihanan suklaanruskean ja unelmanpehmeän Baby Alpacan (70% merino 30% baby alpaca) kohtalo ei ole vielä selvillä.

312239.jpg
Nämä tarttuivat mukaani paikallisesta lankakaupasta kun olin kaupungilla ruokaostoksilla. Sisussa on vielä vyöte, mutta nämä jo "riisutut" (:D) kerät ovatkin Maija-lankaa. Kokeilin aloittaa sukkia niistä, mutta päätin hamstrata lisää harmaita lankoja ja tehdä liivin tai villatakin niistä.

Loppukevennyksenä :

312238.jpg

HYVÄÄ JA RAUHALLISTA JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2007!

muistetaanhan tehdä hyviä lupauksia niin neulerintamalla kuin muutenkin ;)