Tuntuu ettei mikään edisty. Siivoilin tänään ja lankaa tursuaa niin joka paikasta että sitä ei meinaa saada edes mahtumaan minnekään.

676054.jpg

Tässä viimeistelyssä olevia neuleita. Novitan nettisivun ohjeella isoveli-poolo vasemmalla joka on kylläkin sinisestä seiskaveikasta tehty. Hihoja pitää vielä fixata ja kiinnittää. Etualan sini-puna-valko-marine-neule on valmis, mutta .. se on siinä ennen kuin keksin mitä voisin tehdä sille kun siitä tuli liian iso. Toinen punainen neule on kevään 07 Novitan ohjeella tehty bolero, jonka tein punaisesta floricasta ilman hihojen pitsikuviota, pitsikuviot korvasin yksinkertaisella palmikolla. Hihojen pyöriötä pitää vielä korjata.

Huomasin että 10 000 luku alkaa lähestyä tuolla laskurissa. Pistänpä arvonnan siis pystyyn! Voittajalle lähtee yllätyspaketti. Arvontaan voi osallistua niin kauan kuin laskuri on 10 000 alapuolella, ja arvonta päättyy kun minä huomaan laskurin ylittäneen tuon luvun (josta kyllä ilmoitan). Osallistu arvontaan jättämällä kommentti, ja kommentissa kertomalla, mikä on lempilankasi ja miksi. :)