Paras ystäväni lähti tiistaina Japaniin vuodeksi vaihto-oppilaaksi, ja siitä tuo laskuri alaoikealla myös. Siitä surullisena lähdin lohtulankaostoksille Prismaan oliviankiilto silmissä..

466508.jpg

Löytyihän sitä, ja muutakin! Kaks kerää seiskaveikkaa, sininen on ehtinyt jo keriytyä ja valkoistakin korkattu. Uus Novita siellä kans alla, aivan ihania malleja! Oliviaa sitten valkoista 250g ja sinistä 300g (mikä lie mielenhäiriö tullut kun valkosta 50g vähemmän, jaa-a :D) hintaan 1,70/kerä, ei paha! 70% bambu tuntuu niin ylelliseltä.

466514.jpg

Tässä vielä aikakauden pahin mörvelö, Novita 1/07-"mittarimato" :D 90s pyöröillä ja metrin verran kilkutusta ja päät virkataan umpeen, voilá. Toinen pää viel virkkaamatta. On ollu ihan pakko kauhistella että mitä mä oon menny tollasta tekemään. No, poikaystävälle se ei varmaan kelpaa niin täytyy tyrkyttää se jollekin.. No, ajattelin tehdä sille vielä kippurahännän, kärsän ja silmät. Ja lankahan on Palmaa, oli muuten hyvä lanka neuloa! En olis uskonut.

Ehdin vielä tehdä sukat tälle vaihtariystävälleni maanantai-iltana, mutta unohdin kuvata. No, ne oli ihan tavissukat tummansinisellä ja punaraita 7v:llä, puikot 2,5mm alumiiniset, silmukoita 48s eli 12/puikko ja kantapään jälkeen kavensin 10/puikko. Kantapää anopin ja kärkikavennukset ullan.